Termevej 3, 6780 Skærbæk, Tlf.: 74 92 83 77
Gul stue
Vi arbejder med at alle børn skal føle sig som en værdifuld del af gruppen, at vi skal respektere hinanden og vores forskelligheder. Vi arbejder med fri for drilleri mindst to gange om måneden, hvor der bliver talt om at drille, hvordan det føles at blive drillet. Vi bruger det materiale der er i ”Fri for drillerikufferten”. Det kan være samarbejdslege, massagehistorier , samtalekort og højtlæsningsbøger.
Vi arbejder med, hvem er jeg og hvor kommer jeg fra, bruger barnets familiebilleder. Børnene hjælper på skift med at dække bord til frokost og har forskellige opgaver i denne forbindelse.  Vi arbejder med at alle børn får dannet venskaber, at der er plads til leg i hverdagen både struktureret og ustruktureret. Gennem leg får børnene en fælles historie som kan styrke relationerne. Der er fokus på børnenes sproglige udvikling, som styrkes gennem højtlæsning, rim og remser og aktiviteter med snakkepakker.  Vi arbejder med ”Grønne Spirer” og en gang om måneden tager vores turdag udgangspunkt i emner herfra. I ”Grønne Spirer” er der fokus på udeliv, natur og miljø.
Vi laver forskellige kreative aktiviteter, såsom at male, tegne, modellervoks, klippe, klistre mm. Disse aktiviteter kan også være årstidsbestemte.
 
 
Sidst opdateret 1. december 2014